Woensdagmorgen tennis voor vrouwen

Woensdagmorgen tennis voor vrouwen

De woensdagochtend staat bij TV de Hoven in het teken van dames tennis. Alle dames van TV de Hoven zijn dan welkom om te komen tennissen. Een leuke sportieve ochtend waar de gezelligheid een belangrijk element is van de ochtend.

Elke woensdagochtend vanaf 9:30 staat de koffie klaar!

In de periode van 1 oktober tot 1 april wordt er één maal per 14 dagen een onderlinge wintercompetitie georganiseerd. Hiervoor kunnen alle dames zich aanmelden. Er wordt dan voor aanvang van de competitie een indeling gemaakt door de dames van de organisatie. Je ontvangt dan een schema waarop staat wat jouw speeltijden zijn en met wie je gaat tennissen. De samenstelling van de teams wisselt steeds zodat je regelmatig met een andere dame speelt.

Er zijn 2 speeltijden, van 9.30 - 10.30uur en van 10.30- 11.30uur. Je speelt dus wisselend op één van deze tijden. Een deel tennist en een deel van de dames drinkt dan koffie.

De laatste speeldag sluiten we af met "iets" gezelligs ",dit is meestal samen lekker eten in de vorm van een buffet.

De organisatie is nu in handen van Betsy van Bel, Jenny Vermeulen en Ria van Hardeveld.

Heb je interesse om op woensdagmorgen te komen tennissen dan kun je gewoon een keer komen of je komt eerst een keer een kopje koffie drinken. Je kan ook een mail sturen naar het secretariaat met daarin je telefoonnummer. Dan brengt de secretaris jou in contact met 1 van de dames van de organisatie. secretariaat@tvdehoven.nl,