Onderhoud Tennispark “TV de Hoven”

TV de Hoven is trots op het tennispark wat altijd netjes en onderhouden is.

Zo moet er onderhoud plaatsvinden aan én rondom het clubhuis zoals de kleedkamers, sanitair, lamp vervangen, schilderwerk enz. De beplanting op het sportpark groeit hard en heeft regelmatig een snoeibeurt nodig. De tennisbanen hebben onderhoud nodig. Genoeg te doen. Wie is die ploeg met vrijwilligers die, als wij aan het werk zijn of op school zitten, hard aan het werk zijn om het sportpark helemaal up-and-running te krijgen zodat we lekker kunnen tennissen? Juist, onze onderhoudsploeg!

De onderhoudsploeg komt op donderdag ochtend om 09.45 bij elkaar en drinken dan samen een kop koffie. Tijdens de koffiek plegen ze “werkoverleg”, daarna gaan ze samen aan de slag. De groep heeft afgelopen jaren heel veel achterstallig onderhoud weten weg te werken en het park een goed aanzien gegeven. Door wekelijks 2 uur aandacht te besteden aan ons park blijft deze optimaal in conditie .

De onderhoudsploeg pleegt elke donderdag ochtend van 09.45 t/m 12.00 uur  onderhoud.

De groep kan wel enige versterking gebruiken, want dat is voor een goede spreiding en continuering van de werkzaamheden erg belangrijk . Daarom vragen wij nog enkele vrijwilligers om zich zonder verdere verplichting bij ons aan te sluiten. Ook incidenteel helpen is heel fijn als je niet elke donderdag beschikbaar bent.

Contactpersoon is Wiljo Leermakers 06-13650655