Onderhoud Tennispark “TV de Hoven”

De onderhoudsploeg van TV de Hoven is haar tweede jaar ingegaan.

Tot grote tevredenheid van de leden en bestuur ligt ons tennispark er netjes en onderhouden bij en is het achterstallige onderhoud volledig weggewerkt.

De onderhoudsploeg pleegt elke donderdag ochtend van 09.45 t/m 12.00 uur regulier onderhoud.

De groep kan wel enige versterking gebruiken, want dat is voor een goede spreiding en continuering van de werkzaamheden erg belangrijk . Daarom vragen wij nog enkele vrijwilligers om zich zonder verdere verplichting bij ons te willen aansluiten. Ook incidenteel kun jij je bij ons aansluiten als je niet elke donderdag beschikbaar zou zijn, de groep is daar heel flexibel op ingesteld.

De groep komt donderdag morgens 09.45 bij elkaar en plegen dan onder een kop koffie “werkoverleg”, en gaan dan aan de slag. De groep heeft inmiddels heel veel achterstallig onderhoud weten weg te werken en het park een goed aanzien gegeven. Als het groepje enige aanvulling zou kunnen krijgen blijft iedereen er ook plezier in houden. Met 2 uur in de week aandacht te besteden aan ons park blijft deze optimaal in conditie en moet dat iedereen toch aanspreken.

Dus schroom U niet en sluit eens per week, of 1 maal in de maand maand aan bij dit groepje enthousiastelingen zodat zij er ook plezier in blijven behouden.

Namens de groep Wiljo Leermakers

Neemt U evt. contact op met:
Hans Looman: 06-33828028
Wiljo Leermakers: 06-13650655