Contributieregeling

Lid worden bij TV de Hoven

Als je lid wordt bij TV de Hoven, kun je 7 dagen per week onbeperkt tennissen op onze kunstgrasbanen. Je bent meteen lid van de KNLTB en je maakt deel uit van een groot tennis netwerk. Je ontvangt een digitale ledenpas in de KNLTB clubapp en een bondsnummer. Met dit nummer kun je een tennisbaan reserveren bij TV de Hoven en je kan deelnemen aan officiële KNLTB-competities en toernooien.

Aan een lidmaatschap bij TV de Hoven zijn kosten verbonden. Er zijn verschillende lidmaatschappen. Hieronder een overzicht van de opties.

Inschrijfgeld voor nieuwe leden is eenmalig € 11,50

Seniorleden:                                       € 140.00 per jaar

Juniorleden t/m 17 jaar:                  € 42,00 per jaar

Proeflidmaatschap 3 maanden:     € 30, - per 3 maanden

Zomerchallenge 4 maanden:          € 40, - per 4 maanden

Winterlidmaatschap (1 september t/m 30 maart)     € 70,00 per winterseizoen

Proeflidmaatschap

Denk je dat tennis een sport voor jou is, maar wil je het eerst een paar maanden proberen? Meld je dan aan voor het Proeflidmaatschap van TV de Hoven en ontdek hoe leuk tennis is! Het Proeflidmaatschap is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je 3 maanden kunt tennissen wanneer het jou uitkomt. Daarnaast kun je meedoen aan clubactiviteiten. Je kan ook deelnemen aan KNLTB toernooien maar je kan met dit lidmaatschap niet meedoen aan competitie. Je kan slechts één keer een Proeflidmaatschap afsluiten bij een KNLTB vereniging.

Zomerchallenge, lidmaatschap van juni tm september

De zomerchallenge is een tijdelijk lidmaatschap van 4 maanden voor 40 Euro. Je ontvangt in deze periode ook een KNLTB nummer zodat je mee kan doen aan KNLTB toernooien.  De kosten van dit lidmaatschap zijn 40 Euro. Hiervoor krijg je:

  • onbeperkt tennissen, dus zo vaak je wil
  • een knltb nummer zodat je aan toernooien mee kan doen
  • inclusief de optie om gratis aan het Cinemajestic Open mee te doen bij TV de Hoven. Inschrijfgeld is normaal 10 Euro
  • In Juni start er een serie van 5 lessen. Dit is optioneel en bij te boeken voor 60 Euro.

Winterlidmaatschap

Een winterlidmaatschap is een tijdelijk lidmaatschap. Je bent dan lid van de vereniging maar je ontvangt geen KNLTB nummer. De winterleden die al een KNLTB nummer hebben via een andere vereniging krijgen toegang tot de kantine met dit nummer. Winterleden zonder KNLTB nummer krijgen een tijdelijke pas waarvoor een borg van €10,00 betaald dient te worden.

Donateurs

Draag je de club een warm hart toe maar ga je niet actief tennissen. Dan is het mogelijk om een vrije gave vanaf € 25,00 te doneren. Het bedrag kun je overmaken op:
Rabobank
IBAN: NL20 RABO 0386 7336 51 EUR
t.n.v. Tennisvereniging “De Hoven”

Kinderen van leden tennissen mee

Gezinnen kunnen gebruikmaken van een speciale regeling. Als 1 ouder van het gezin lid is bij TV de Hoven, dan kan één kind tot en met 14 jaar vrij tennissen. Als beide ouders lid zijn bij TV de Hoven, dan kunnen drie kinderen tot en met 14 jaar vrij tennissen. De kinderen zijn dan niet aangemeld bij de KNLTB maar kunnen af en toe lekker een balletje mee slaan. Je hoeft dan geen introduce geld te betalen.

Vragen over contributie

Heb je vragen over de contributie? Neem dan contact op met onze ledenadministratie, via ledenadministratie@tvdehoven.nl 

Handig om te weten

  • Het lidmaatschap van een tennisjaar loopt van 1 januari tm 31 december
  • De contributie wordt via een incassomachtiging automatisch afgeschreven van de bankrekening. Afschrijving van de contributie geschiedt 1x per jaar in Maart.
  • Je bent verplicht de contributie voor een heel tennisjaar jaar te voldoen. Ook als je tijdens het seizoen besluit om je lidmaatschap op te zeggen. In bijzondere gevallen verleent het bestuur hiervoor ontheffing.