Aan- en afmelden & mutaties doorgeven

Aanmelden als lid van TV de Hoven

Super leuk dat je lid wil worden van TV de Hoven, je bent van harte welkom!

Aanmelden doe je zo: je kan het aanmeldingsformulier downloaden, printen en invullen. Een pasfoto is niet meer nodig, deze importeer jezelf in de KNLTB clubapp. Het formulier lever je in bij TV de Hoven of je stuurt het op naar:

TV de Hoven, t.a.v. de ledenadministratie, Molenweg 38, 7205 BD Zutphen

Het lidmaatschap van onze vereniging loopt van 1 april tot en met 31 maart en wordt stilzwijgend verlengd met telkens één jaar. Aanmelden kan het gehele jaar door.

Het Aanmeldingsformulier (pdf-formaat) downloaden.

Zorg voor de juiste gegevens

Let op dat de persoonlijke gegevens die je aan de club doorgeeft kloppen. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om je adres, e-mailadres, telefoonnummer en je bankrekening aan de ledenadministratie door te geven. Je kunt bij de ledenadministratie eenvoudig per email een wijziging doorgeven. Het mailadres is ledenadministratie@tvdehoven.nl . Je kan ook het wijzigingsformulier invullen. Als jouw persoonlijke informatie klopt is incasso mogelijk, staan jouw gegevens juist in mijnknltb.nl, clubapp en toernooi.nl. Ook kun je dan nieuwsbrieven van de club ontvangen. Dat voorkomt veel gedoe voor jou en voor de club. Het wijzigingsformulier (pdf-formaat) downloaden.

Afmelden

Wat jammer dat je besluit om je lidmaatschap te beëindigen. Uiteraard gaan we jouw opzegging in orde maken.

Het beëindigen van je lidmaatschap dien je schriftelijk te doen per mail of door het invullen van het wijzigingsformulier. Dit moet vóór 1 december van het betreffende verenigingsjaar bij de ledenadministratie ledenadmisistratie@tvdehoven.nl

Bij opzegging na 1 december moet je de contributie voor het nieuwe verenigingsjaar betalen. Opzeggen in de loop van het verenigingsjaar geeft geen recht op restitutie. Ook voor opzeggen kunt u gebruik maken van het wijzigingsformulier.

We vinden het fijn als je aangeeft wat de reden is van je opzegging.