Tennisles

Tennisles Zomer 2021

Tennisschool ProTe-In
TV De Hoven heeft gekozen voor Tennisschool ProTe-In, omdat dit een professionele/ flexibele ‘school’ is welke gemakkelijk en met gunstige tarieven inspeelt op de wensen van de klant. De korte lijnen tussen het bestuur en deze instructeurs maakt het bovendien mogelijk onze organisatie zo praktisch mogelijk in te richten en de lessen op gunstige tijden te laten plaatsvinden.

Ook belangrijk voor onze keuze was het gegeven dat de meeste instructeurs, zoals Christel ten Have, affiniteit hebben met onze vereniging of bekend zijn met de omgeving van Zutphen. ‘Ons-kent-ons’ is ook ‘voor ons’ heel belangrijk. Sinds het begin van onze samenwerking (in 2009) zijn we dan ook uiterst tevreden met de inzet van deze Pro(fessionele) Te(nnis) In(structeurs).
ProTe-In is een zelfstandige organisatie die ook op LTC Zutphen, LTC Gorssel, TC Welgelegen, TV Ruurlo, TV de Boerehofstee en ALTV Tepci opereert en hier o.a. de tennislessen verzorgd. Nadat er jarenlang ervaring in dienstverband is op gedaan, is de tennisschool opgericht. op 1 april 2006. Binnen ProTe-In is er de mogelijkheid om club- en selectietrainingen te volgen. Tevens is er voor talentvolle jeugd een tennisopleiding, binnen de regio voor alle jeugd die cluboverstijgend willen trainen. Het programma is onderverdeeld in kids-, jeugd-, senioren- en privétraining.

Download hier het lesformulier