Algemeen ledenvergadering

Algemene ledenvergadering is 8 maart 2024

Beste leden van tennisvereniging De Hoven,

Wij nodigen jullie van harte uit voor de jaarlijkse ledenvergadering van onze tennisvereniging. Deze belangrijke bijeenkomst zal plaatsvinden op maandag 18 maart om 20.00 uur in ons clubhuis. Inloop vanaf 19.40 uur

Het doel van de ledenvergadering is om jullie als leden op de hoogte te stellen van de recente ontwikkelingen binnen onze vereniging en om jullie mening en input te horen.

Tijdens de vergadering zullen wij jullie informeren over de financiële situatie, de resultaten van het afgelopen jaar en de plannen voor de toekomst van onze tennisclub. Truus Kooijers van de ledenadministratie heeft kenbaar gemaakt om zich niet herkiesbaar te stellen. Tijdens de vergadering zal een nieuwe ledenadministrateur gekozen worden. Het bestuur heeft Marco Pol benaderd en hij heeft aangegeven deze rol te willen vervullen. Zijn er nog andere leden die interesse hebben dan vernemen wij dat graag.

Daarnaast willen we van deze gelegenheid gebruikmaken om gezellig samen te zijn en terug te kijken op het afgelopen jaar. We hebben mooie momenten beleefd als tennisvereniging. Ook willen we samen vooruitkijken naar de toekomst waarbij frisse ideeen welkom zijn om onze vereniging verder te laten groeien en bloeien.

Wij hopen dan ook dat jullie in grote getalen aanwezig zullen zijn op deze ledenvergadering. Laten we er samen een inspirerende en gezellige avond van maken!

Afmelden kan via secretariaat@TVdehoven.nl

Met vriendelijke groet,

Larissa Klaassen Voorzitter tennisvereniging De Hoven