Bokkendag 2018

Cinemajestic Bokkendag 2018

Met een knipoog naar het gewaardeerde lid Cor ten Barge wordt al jarenlang, voorafgaand aan de Bokbierdag, de Bokkendag bij deze tennisvereniging georganiseerd. Een middag/avond met een vaste groep oude- en nieuwe deelnemers die, naast de sportieve uitdaging, ook wel van een bokbiertje houden. De organisatie, in handen van Han Denkers en de broers Berry en Gert Bennink, streven er op deze dag naar de sportieve uitdaging binnen deze club een luchtig karakter te geven. Iets wat met de hoofdzakelijke recreatieve leden bij deze club natuurlijk altijd weer lukt.
Vaste onderdelen van dit evenement zijn daarnaast ook enkele ‘teambindende’ onderdelen, zoals enkele gezamenlijke spelen en hersengymnastiek in de vorm van een lastige vragenlijst.
De verkiezing tot ‘Bok van het jaar’ werd dit jaar mede bepaald door de BMI (Body Mass Index) van de deelnemers. De door de organisatoren ingegeven reden was hiervoor dat de betrokken mensen met een hoge BMI meer gewicht moeten mee dragen om tot een goede prestatie te komen op de tennisbaan. Voorzitter Fred Nagtegaal mocht deze prijs in ontvangst nemen en was overall op alle onderdelen de beste deelnemer.  Zijn commentaar: ‘een terechte voorzitter…”
De Bokkendag werd ook dit jaar weer afgesloten, met dank aan sponsor Cinemajesctic, met een warm buffet. Door alle leden zeer gewaardeerd en dit vormde samen met een bokbiertje de basis voor een gezellige, afsluitende avond.